Stressbehandling

Stress er ikke en sygdom men en belastningstilstand Behandling af stress kræver en specialiseret og særligt omsorgsfuld tilgang. Du overvejer måske, og er usikker på, om du har stress. Måske er du blevet sygemeldt og har brug for at gøre noget ved dine stressreaktioner. Det kan også være, at du har et barn, en ung eller en pårørende i dit nærvær, som har brug for hjælp.   Vi har siden 2008 specialiseret os som stressbehandlere og udviklet en Skandinavisk stressreduktionsmodel™ Hvilket betyder at du kommer til at hele igennem både hjerne, nervesystem, hjerte og krop i samspil med samtalen og kropsterapeutiske nærværsøvelser.   Når du modtager behandling hos os vil du opleve:

  • At vi arbejder langsomt og nænsomt i fællesskab til mere mod og overskud.
  • At opnå viden og erfaring omkring dine emotioner og deres kraft og styrke for dig.
  • At blive bedre til at mærke dine behov og handle udfra disse, så du undgår at blive stresset igen og gå i de samme fælder.
  • At du opnår kontakt til dine impulser og behov.
  • Vi arbejder ressourceorienteret – og selvfølgelig med fokus på arbejdslivet kontra øvrigt liv.

Skriv en mail, hvis du ønsker at vide, hvad vi kan gøre for dig kontakt@callesenconsult.dk eller ring på: 31 38 89 68

Når du er i stressmestringsforløb, vil du få praktiske øvelser med dig, som vil støtte dig i dit udviklingsforløb. gruppeforløb for stressramteVi har indimellem meditation og mindfulness/nærværs-øvelser i sessionerne. Nogle gange vil du få tilbudt gruppeforløb, hvis vi i fællesskab skønner, at du kan få noget godt ud af det.

 Gruppeforløb i samarbejde med kommunen og arbejdsgiver

Ring og spørg eller skriv her hvis du vil vide mere.

Vores klienter siger:

At de får fornyet styrke og handlekraft efter sessionerne hos os. De oplever at deres tidligere stress bliver til en styrke og at de bliver glade for de “værktøjer” vi har arbejdet med, fordi de kan anvendes i hverdagen.

Se hvad flere siger

Stressmestringsforløb

Mestringsforløb er forskellige, men erfaringsmæssigt tager et gennemsnitligt sygdomsforløb 6 måneder under et korrekt behandlingsforløb. Det er individuelt hvordan intervallerne ligger med sessionerne.

Kontakt os endelig, hvis du har spørgsmål på tlf. +45 3138 8968   Skriv på denne mail, hvis du ønsker at vide, hvad vi kan gøre for dig kontakt@callesenconsult.dk

Vil du vide noget om symptomer på stress?