Parat til job

Hvad vil det sige at være parat til arbejdsmarkedet? Vi oplever at der er mange, der slet ikke helt ved hvad det vil sige i praksis for dem selv. Specielt hvis man har været syg.

 

I alle offentlige tilbud er det jo det der er hovedformålet, – at blive klar til at kunne indgå i en jobfunktion og i selvforsørgelse helt, eller i nogen eller højere grad.

Vejen derhen er yderst forskellig fra menneske til menneske. Der kan være mange forskellige forhold der gør sig gældende for, om mennesker skal bruge 3 mdr. eller 1 år eller mere til at komme tilbage til arbejdsmarkedet. Samarbejdspartneren for den syge er sagsbehandleren – det er dennes spidskompetence at vide hvad der kan og skal ske, når man er syg og skal have økonomisk hjælp eller anden form for hjælp.

 

Mindre Stress – mere trivsel

Nogle mennesker kommer aldrig helt tilbage til fuld selvforsørgelse og det er en svær vej og erkendelses proces, som man må igennem. Nogle mennesker skal have mulighed for helt at trække sig i en tid, for at kunne restituerer sig for at kunne komme videre i deres liv. Nogle skal have andre tilbud for at kunne restituere og kunne blive bedre til at vide noget om deres behov og muligheder.

Vi oplever og kan også dokumenterer, at der i de forløb vi laver for sygemeldte, bliver skabt et fundament for den syge, som giver mere trivsel og mere kontakt til egne ressourcer. Man bliver mere klar til job efter vores 12 ugers forløb

Ring og hør nærmere for pladser på forløb

Kontakt ved evt. spørgsmål eller ønsker for jeres borgere eller medarbejdere

 

tlf. 31388968

 

Mail: kontakt@callesenconsult.dk

 

 

 

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *