Mere balance og bedre empati

Vi kender det alle sammen.Hvor alt er imod én – “alle” lytter ikke efter eller “alt” går galt. Det sker når man er i høj stress.

Høj Stress

Høj stress gør, at vi bliver utrolig dårlige til at lytte, se og mærke. Det reducerer vores evne til at orienterer os. Stressniveauet gør at hjernen sætter ind på mere frys, eller flugt. Vi er i overlevelsesmode. Når man er i så højt stress handler det om at kunne overleve kort sagt “nak og æd” og man tænker ofte at det handler om at gennemgå en form for skærsild for at  “komme ud på den anden side”.

Den bedste måde man kan gøre det på er at drosle alle sanser ned. Det gør at vores empatiske evne også bliver stærkt reduceret.

Empatien reduceres

Kvinde acting out

Reduktionen af empatien går ikke bare ud over os selv, men også vores omverden, familien, kollegaerne eller vennerne. Manglen på empati gør at vi bliver dårligere til at tage beslutninger og vi indgår ikke særligt godt i grupper eller i udviklingsarbejde.

Hvis du er leder vil du være dårligt hjulpet af din høje stress, for din evne til at indkluderer og skabe tryghed for dine medarbejdere vil være stærkt reduceret.

Stress “smitter”

Der er lige så stor sandsynlighed for at du “smitter” dine medarbejdere med stress symptomer og skaber kaos omkring dig fordi niveauet af diffusitet er alt for højt.

Med høj stress følger der en høj grad af diffussitet, altså manglende overblik, selvforståelse, teamkultur og øget tilstande af kaos.

Høj stress lukker dele af hjernen ned og du vil som følge af det, være i overlevelsesmode. Hele din krop – dine tanker og din måde at håndterer konflikter på vil være præget af overlevelse.

Forestil dig det lige nu – vil du gøre noget ved det?

Book en tid til at lægge dine vaner om:

 

Træning og udvikling af dit ledelsesnærvær – undgå stressede medarbejdere og sygemeldinger

 

 

 

Linda Callesen_Callesen Consult_mindre stress og Go´trivsel

  • 2 timer Executive ledelsescoaching med fokus på “Mere balance”
  • 3 x 2 timers opfølgning og træning i nærvær igennem hjerne, hjerte og krop. Fordelt over 6 mdr.
  • 2 x telefonisk opfølgning
  • kr. 12.950,- 

 

Kontakt mig på mail: kontakt@callesenconsult.dk

 

eller ring på tlf.: 3138 8968 og hør hvad jeg kan gøre for dig.

 

 

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *