Anbefalinger

Disse referencer kan måske give dig en fornemmelse af hvad andre har oplevet, når vi laver et samarbejde. Hvad enten det er i et personligt forløb eller i et gruppeforløb. God fornøjelse!   Individuelle sessioner og gruppesessioner

Linda er en meget kompetent og dygtig konsulent. Linda er ekspert i at se og videreformidle essensen i komplekse konstellationer og relationer. Jeg har haft stor glæde ved at bruge Linda som min sparringspartner og giver hende mine varmeste anbefalinger. (Kvinde )

 

Linda coacher med en tilgang og teknik der styrker lederens håndtering af arbejdslivets mange krav og udfordringer. Hun er super skarp til at få lederen til at dykke ind i sig selv og finde frem til, hvor udfordringerne er, og hvordan der kan arbejdes med dem. Jeg har haft stor glæde af mine timer hos Linda og kan varmt anbefale hende til andre, der har mange bolde i luften. (Kvinde)

 

I mine samtaler har jeg fået indblik i at håndtere det ydre pres og undgå, at smelte sammen med presset, så nu kan jeg navigere udenom det, og undgår at brænde sammen. Det har givet mig en større robusthed, som er meget givende i en hver situation. (Kvinde, 46 år)

 

  • Skriv til os på denne mail, hvis du ønsker at vide, hvad vi kan gøre for dig kontakt@callesenconsult.dk
  • Kontakt og også endelig, hvis du har spørgsmål på tlf. +45 3138 8968

 

Det var utroligt trygt og rart, at være i supervisionerne i den tid hvor alt var kaos. Det skal du have tak for. (Mand, 40 år)

Samarbejdspartnere

Linda Callesen er en både erfaren og kompetent stress og ledelseskonsulent. Linda formår at tryllebinde sine tilhørere med eksempler fra det virkelig liv, og som stress coach kan Linda kunsten at møde sine kunder der, hvor de er – og bringe dem videre. Linda er endvidere en dygtig netværker, som har et skarpt øje for at kaffedate de rigtige mennesker.

 

Linda er altid skarp og har et godt overblik i vores samarbejde. (Samarbejdspartner)

 

Linda er en utrolig dygtig og nærværende underviser og konsulent. Hurtig til at forstå opgaven og fantastisk til at facilitere udviklende aktiviteter. (Samarbejdspartner)

 

Lindas arbejde er præget af stor kreativitet og et udviklingsorienteret fokus. Der kommer altid nye idéer og vinkler på tingene, når man samarbejder med Linda. (Samarbejdspartner)

 

Jeg havde fornøjelsen af at arbejde sammen med Linda i bestyrelsen for Mentiqa Østjylland. Linda var en meget dygtig holdspiller, der løftede vores evne til, at håndtere de problemer i organisationen der var. Hendes indsigt i læreprocesser og motivation er fremragende. Samtidig er Linda god til at lytte, der opfordrer dig til at forklare dit synspunkt i detaljer, og bygger på dine ideer i den følgende proces. Jeg kan varmt anbefale Linda, som konsulent og professionel i bestyrelsesarbejde (Bestyrelsesformand)
 
 
 
  • Skriv til os på denne mail, hvis du ønsker at vide, hvad vi kan gøre for dig kontakt@callesenconsult.dk
  • Kontakt os også endelig, hvis du har spørgsmål på tlf. +45 3138 8968