Online bevidsthed og læring

Det kræver noget særligt at være nærværende når vi holder online møder. Der er mange problematikker til stede når vi mødes i den digitale univers.

Du kender sikkert til det, hvis du selv har deltaget i online møder eller seminarer.

Forleden hørte jeg nogle tale om hvordan det var at sidde på platformen og se hvordan man konkret blev placeret på skærmen. Nogle havde overvejelser om de måske var mere vigtige i gruppen end andre pga. af deres placering og andre havde forskellige overvejelser om hvordan de kunne “forsvinde” ved ikke at sige noget eller være stille og iagttagende. Nogle havde bemærket at det var de der talte mest, der kom frem på skærmen og at det havde en forstærkende virkning på de der talte!

Der er mange dagsordner på færde og i spil og de bliver særligt udfordrede i det digitale medie. Specielt hvis vi tror at man kan lede og deltage på lige vilkår som i almindelige mødestrukturer – eller gøre som man plejer.

Jeg har studeret disse faktorer og ved hvad man kan gøre som leder og deltager for at man er ligeværdigt deltagende og at man inkluderer alle deltagerne på de fleste niveauer.

Vil du være en bedre mødedeltager i det “digitale møderum” og bevare din energi og opmærksomhed og føle dig tryg?

Jeg kan lære dig at blive en bevidst bedre mødedeltager i det digitale møderum – så du ikke bliver udkørt eller føler dig “kørt over” eller selv “kører nogen over” i det digitale rum

Et nærværende og deltagende møde

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *