Basis Coaching – lær teknikken

Indhold

Du lærer basis i coachingteknikker, vi praktiserer teorien, så den bliver mere naturlig for dig at anvende hjemme i virksomheden. Vi har særligt fokus på den grundlæggende basis som tager udgangspunkt i:

  • Teoretisk baggrund for coaching
  • Spørgeteknik og spørgsmålstyper
  • Integration i jeres praksis

Målgruppe

Alle der arbejder med at fremme andre menneskers potentiale, som ønsker at blive bedre til det, uden at det skal tage alle ressourcerne at lære.

Start 2017

D. 10. og 11. Januar

D. 21. og 22. Februar

D. 21. og 22. Marts

 

Forløb

6 dage i alt – 3 moduler á 2 dage. Kursusstart fra kl. 9-17 begge dage.
Alle modulerne består af to sammenhængende dage. Ialt 16 timer pr. modul. Hele kurset består af i alt 48 timers undervisning og træning. Dertil skal man lægge sin egen praksis imellem modulerne så man får mulighed for at integrere indholdet fra kurset.

Sted

bl.a. i Hinnerup.

Ved særlig virksomhedstilrettede forløb tilrettelægger vi undervisningen så tæt på kursisterne som muligt. Vores udvælgelseskriterie for kursuslokaler er at stedet skal være hyggeligt, der er roligt og så vidt muligt ikke andre gæster på stedet.

 

Etik

Vi lægger vægt på, at der er tid og rum til fordybelse og sparring med øvrige deltagere og at der bliver mulighed for egen reflektion og udvikling. Det forventes at deltagerne ønsker at bruge deres egen praksis i uddannelsesforløbet, hvilket gør forløbet langt mere anvendelsesorienteret og vil give deltagerne læring i praksis.

Pris
Pr. deltager 18.500,-

Ønsker du at sikre dig en plads? tilmeld dig her

skriv i emnefeltet “Tilmelding til Basis coaching”

I er også velkommen til at ringe på dette nummer, hvis I ønsker yderligere information 31 38 89 68 eller mail kontakt@callesenconsult.dk