Bliv mere nærværende og i balance

Vil du undgå at bruge din energi forkert? Har du, i perioder, oplevelsen af, at du mister kontakten i en samtale og at dine tanker flyver afsted, imens den anden taler?

Det er ikke ualmindeligt og det er meget almindeligt at føle sig forvirret og presset over at have det sådan.

Øget strIMG_4007ess påvirker din evne til at indgå i relationer – den måde du lytter på, den måde du ser på folk og den måde du interagerer i det hele taget.

Det har indflydelse på hvordan og hvor godt du kommer i kontakt med andre mennesker og hvordan du holder kontakten til dig selv. Måske er du slet ikke i kontakt med dine egne grænser og din afgrænsning i forhold til din omverden og måske ved du slet ikke hvordan du selv har det lige nu?

 

Du kan gøre noget for at komme mere i kontakt med dig selv, mærke dine egne grænser og kende dine ressourcer og dermed at blive mere i balance.

Det kræver at du får mere træning om kropslig bevidsthed omkring dine ressourcer og emotionelle tilstande.

Du har mulighed for at blive mere i balance, hvis du træner din evne til at mærke kroppens signaler og øger din kropsbevidsthed omkring emotioner og tanker.

 

Kontakt på tlf.: 3138 8968 eller mail

Er du tæt på en sygemelding med stress eller kender du en, der har stress og som har brug for at komme godt igen? – så afholder jeg træningsforløb for stressramte mennesker.
Se her min anden hjemmeside

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *